kedvenchobbi.hu Horgászat Ötlet, praktikák, barkács

postheadericon Ötletek, praktikák, barkács

postheadericon Trükkök: helyválasztás keszegezéshez

Olyan trükköket, módokat, illetve etetőanyagot akarok most bemutatni, amely mindenki számára hasznos lehet. Bevezetek mindenkit a saját tapasztalataimba, melyek hosszú évek alatt gyűjtöttem. A keszegező horgászat nem olyan egyszerű, mint azt olvashatjuk. Rengeteg olyan apró dolog van, mely döntően befolyásolja horgászatunk sikereit. Ezt szeretném most veletek megosztani.

 

postheadericon Trükkök: keszeghorgászat

Én először is a felszereléssel kezdeném. A horgászok legtöbbje, mint mások arra koncentrálnak, hogy mennyire legyen levékonyítva a szerelés, de azonban nem mindig hoz eredményt.

 

postheadericon Horgász etetőanyag házi készítése - ízesítés

Horgászok körében sokan készítenek házilag etetőanyagot, de a saját készítésű etetőanyagoknak a problémája az ízesítés. A legnehezebb feladatnak tűnik az alap etetőanyagot egyszerűen, jól, olcsón ízesíteni.

 

postheadericon Betűjeles ólmok súlyának átváltása grammokra

Többen kerültünk már olyan helyzetbe, hogy a boltban megvásárolt ólomkészlet betűjelekkel (SG, SSG, AAA, BB) vagy számokkal volt jelölve - angol méretezés -  és ezt kellett átszámítani, hogy a hazánkban megszokott metrikus mértékegység rendszerbe. Ehhez adunk egy kis segítséget.

 

postheadericon Szerelék cseréje gyorsan és egyszerűen spiccboton

Első cikk, amiben egy ötletet mutatunk be. Egy nagyon egyszerű és nagyon könnyen elvégezhető műveletet, mellyel nagyon egyszerűvé tehetjük a spiccbotos szerelék cseréjét.

 
Utolsó hozzászólások