A Slow Cooker használata
- A Slow Cooker más néven Lassú főző - melynek során az ételnek - órákon keresztül viszonylag alacsony hőmérsékletet biztosít (79°C–93°C között).
- A legtöbb alapanyag egyszerre bekészíthető az edénybe, így nem kell több edényt összepiszkolni.
- Az ételek sokkal egészségesebbek, ízletesebbek, zamatosabbak és puhábbak lesznek a Slow Cooker-ben főzve.
- olyan sokoldalú edény, melyben főzhet, párolhat, dinsztelhet és süthet is.
- A hosszan tartó, lassú sütés-főzés lágyítja a húsok kötőszövetét anélkül, hogy keményítené az izmokat. A lassú főzés során a zöldségek, húsok sokkal egészségesebbek maradnak
- Egy edényben elkészíti, tárolja, majd újramelegíti az ételt.
slow cooker, amiben kimondottan azokat az étkeket kell elkészíteni, amik lassú főzést igényelnek, ennek köszönhetően az étel egészséges és ízletes marad.
|