kedvenchobbi.hu Főzés, recept Lassú főzés - slowcooking

postheadericon Lassú főzés - slowcooking

A Slow Cooker használata
  • A Slow Cooker más néven Lassú főző - melynek során az ételnek - órákon keresztül viszonylag alacsony hőmérsékletet biztosít (79°C–93°C között).
  • A legtöbb alapanyag egyszerre bekészíthető az edénybe, így nem kell több edényt összepiszkolni.
  • Az ételek sokkal egészségesebbek, ízletesebbek, zamatosabbak és puhábbak lesznek a Slow Cooker-ben főzve.
  • olyan sokoldalú edény, melyben főzhet, párolhat, dinsztelhet és süthet is.
  • A hosszan tartó, lassú sütés-főzés lágyítja a húsok kötőszövetét anélkül, hogy keményítené az izmokat. A lassú főzés során a zöldségek, húsok sokkal egészségesebbek maradnak
  • Egy edényben elkészíti, tárolja, majd újramelegíti az ételt.
slow cooker, amiben kimondottan azokat az étkeket kell elkészíteni, amik lassú főzést igényelnek, ennek köszönhetően az étel egészséges és ízletes marad.

Címszűrő     Tételek # 
# Cikk címe Szerző
1 Tangy csirke recept Lolita
2 Részeges csirke recept Lolita
3 Creole csirke recept Lolita
 
Utolsó hozzászólások